Aleshores... t'animes?

 Benvinguts a "T'animes ?. Venem". Un lloc per compravenda, intercanvi i mostra de productes.
 Tens una casa per vendre o algun objecte del que vulguis desprendre però, alhora, guanyar algun dineret? Doncs si ho desitges, envia'ns un missatge a elmiradordeloleta@gmail.com i digues les característiques del teu producte, el preu, una adreça i un telèfon de contacte. Ja t'informarem de condicions i altres Qui t'ha dit que no pots vendre per Internet sense registrar-te, obligatòriament, en una pàgina?

T'animes a vendre i a oferir?

Si no ens ajudem entre tots, ara que estem en crisi, a veure. Segur que tens llibres dels que pots desprendre't. O vols vendre alguna casa. Possiblement tens un negoci i vols donar-li una mica de publicitat així com la necessitat d'un community manager que vagi donant informació sobre el mateix cada dia.
Doncs res! Ja has trobat, aquí, la solució als teus problemes. Així que, endavant. Benvingut, benvinguda. Fes un cop d'ull pel blog i per les pàgines. Mira com ho fem i, si t'agrada i t'animes, ja saps: venem. No t'oblides de deixar algun comentari i de donar-li al més un de Google. Gràcies!

 
@elmiradordelola @teanimasvendemos #elmiradordelola #teanimasvendemos #villajoyosa #lavilajoiosa #comunidadvalenciana #comunitatvalenciana #costablanca #venta #pisos #inmobiliaria #alquiler #buildings




Comentarios