Venda de terrenys El Barranquet

Es ven casa amb terrenys a El Barranquet! No perdas aquesta oportunitat! Ja tardes a demanar informació!Anem a començar aquest apartat amb un colofó ​​i la venda d'una casa amb terrenys a El Barranquet. Xulíssima, la veritat !. No deixeu de llegir-nos per assabentar-vos de com està l'oferta. No t'interessa una casa de camp on passar les caps de setmana i les vacances? On anar amb amics i la família, estar tranquils, poder fer la vostra vida sense haver d'escoltar més cotxes o sorolls que els vostres. Amb la seva zona rústica. Fins i tot amb un pou!


Els terrenys del Barranquet

Si et preguntes si està a la Vila Joiosa. Doncs si. I a pocs metres del mar. En quinze minuts ets a la platja. Però parlem ara de la finca. Quant als terrenys, la meitat són rústics. 4500 metres quadrats més dels 8500 metres quadrats urbanitzables al voltant de la casa. Per construir una casa per als fills o els germans. Però això no és tot. Seguim.

La casa té dues plantes independents. A la planta baixa es troben el menjador, la cuina, una habitació, un lavabo, pati i l'era. Anem, de luxe si tens, a més, a algú que no pot pujar escales. Anem a veure la planta superior: té tres habitacions, menjador, cambra de bany i cuina. És a dir, que dues famílies poden fer vida a la casa: una a la planta baixa i una altra a la planta superior.


Ah! I si us agrada disposar dels vostres propis sembrats, té pou d'aigua per regar. Vaja, que està completa. 270.000 euros negociables.


A sota us deixem la galeria de fotos per si voleu conèixer-la. Si t'interessa, 
barrranquet60@gmail.com

@elmiradordelola @teanimasvendemos #elmiradordelola #teanimasvendemos #villajoyosa #lavilajoiosa #comunidadvalenciana #comunitatvalenciana #costablanca #venta #pisos #inmobiliaria #alquiler #buildings





















Comentarios