Venda de casa de camp a "La Robella", la Vila Joiosa, Espanya

Us presentem una preciosa casa a la zona de la Robella. De luxe. A veure si us agrada.


Amb quatre habitacions, dos banys, saló-menjador, una gran cuina, porxo, zona de barbacoa, piscina privada de 32 m2. Moblat. És una ganga, vaja. Són 159 metres quadrats de superfície construïda i 11500 metres quadrats de terreny. A la zona de la Robella, a la Vila Joiosa, Alacant, Espanya.

Casa de camp a "La Robella"

Encara que la seua antigüetat es trobe entre 10 i 20 anys, està en perfectes condicions i, com ja us vam dir, moblat. En perfecte estat per entrar a viure. A només deu minuts del centre de la Vila Joiosa. La superfície de l'habitatge és de 159m2 inclós un traster-magatzem amb barbacoa. La seua orientació és cara al sud. I prop d'una ciutat tan bella com elegant i completa, com és la Vila Joiosa.

Piscina, barbacoa ...

Només entrar a viure, ja poden fer ús d'ella. Compta amb totes les comoditats per entrar a viure: aigua, llum, mobles, electrodomèstics, parament de la llar, etc. I per 300.00 euros, 265000 negociables. Anem, que és una preciositat per un preu molt assequible.


A sota us deixem la galeria de fotos per si voleu conèixer-la. Si t'interessa, crida'ns a  barranquet60@gmail.com

@elmiradordelola @teanimasvendemos #elmiradordelola #teanimasvendemos #villajoyosa #lavilajoiosa #comunidadvalenciana #comunitatvalenciana #costablanca #venta #pisos #inmobiliaria #alquiler #buildings



















Comentarios