Llit niu molt econòmica

Us presentem, ara, un llit niu que és una autèntica ganga ja que es ven amb tots dos matalassos i somiers.

En la Vila Joiosa, es troba aquest llit niu de fusta, magnífica, per a una habitació juvenil. A més porta els dos somiers i dos matalassos, tot en perfecte estat, que van inclosos en el preu. És una ganga que es ven per un preu inaudit, comparada amb el que va costar. Per la qual cosa, ni es redueix el preu ni es paguen les despeses d'enviament que aniran a càrrec del comprador.


Llit niu molt econòmica

Si tenen una habitació petita i desitgen incloure, en ella, a dues persones. O si volen que els seus fills portin a algun amic i no saben on ficar-lo, aquest llit és la solució. De dia, és una. De nit es converteix en dos llits. I s'estalvia una enorme quantitat d'espai. Augmentat amb els tres calaixos que porta a la part inferior.


El millor és el seu preu. El fantàstic és que es ven per 160 euros. Una ganga, comparada amb el preu que va costar. S'inclouen els matalassos i somiers però no el nòrdic que es veu a la foto. És clar, que és massa barata per l'estat en què està -perfecto- i per als estris que l'acompanyen. Naturalment, el cost del transport va a càrrec del comprador.


Podeu contactar pel comprador enviant un correu electrònic a  barranquet60@gmail.com.


Comentarios