Recordeu les nostres ofertes

Us recordeu de nosaltres? En T'animes venem us vam fer algunes ofertes i us les anem a recordar.

Tenim unes cases i un llit que està molt bé a més d'altres coses que us col·locarem properament. Són molt bones ofertes que esteu desaprofitant. I no comprenem el per què. Són ofertes úniques d'elements que us poden anar bé i de cases que poden ser útils si voleu passar una jubilació tranquil·la, si desitgeu tenir als vostres fills vivint en un lloc tranquil.



Recordeu les nostres ofertes

De la casa de camp de la Robella hem pujat fotos. Té tot tipus de comoditats per dins i per fora. És una casa que, per a qui li agradi viure al camp i no li agradi viure a la ciutat, té totes les comoditats per viure àmpliament. És una casa de la ciutat al camp. És la teva casa de la ciutat al camp i ahi tens totes les teves necessitats cobertes.

L'altra casa té una gran quantitat de terreny. L'edifici està molt bé. Té dues plantes Necessita arranjaments. Té un munt de terreny amb arbres fruiters molt a prop del poble. La guagua, l'autobús municipal, passa a prop. Està a quinze minuts de la Vila.

I el llit niu. Molt econòmica, per al que va costar. Amb dos calaixos a la part inferior. Els matalassos que van afegits. És preciosa, amb bona fusta, amb les seves somiers. La veritat és que molta gent pregunta per ella.

Seguirem pujant cosetes interessants. Així que no deixeu de seguir-nos perquè ens posem mans a l'obra i volem posar-vos ofertes que us puguin anar bé. Vinga, que passeu bona setmana i no us oblideu seguiu-a El mirador de Lola i Fina Roc tot costura.!


Comentarios